Online platform voor ouders en gastouders.
Je bent hier: Home » Profiel » 12fd3517e0989d2c3cab
Gastouders GOB Boelie Gastouder

Maike

Ouder | Laatste login: 23/11/2021

Wij, Tos (29) en Maike (30) verwachten ons eerste kindje half juli 2022 te mogen verwelkomen. We hebben een voorkeur voor een gastouder in de Utrechtse wijk Zuilen of omgeving, en zijn op zoek naar opvang voor de ma, din en woe, vanaf begin nov 2022.

Log in om contact op te nemen

Gezinssituatie

Dag lieve, leuke en gezellige gastouders,

Wij, Tos (29) en Maike (30) zijn in blijde verwachting van ons eerste kindje en verwachten hem of haar half juli 2022 te mogen verwelkomen. Zo'n drie maanden later, half/eind oktober (hoe en wat precies beslissen we graag in overleg) zouden wij daarbij graag rekenen op de steun van een gastouder die goed bij ons past; vooral iemand die het leuk vindt om naast de praktische zaken ook een warme en fijne omgeving te creeren, iemand die ervaren is, en die ons kleintje een gezellige dag kan bezorgen en tegelijkertijd kan ondersteunen in zijn/haar ontwikkeling.

We zouden het helemaal leuk vinden als diegene veel met de kids buiten onderneemt en ook erg fijn als er kindjes van verschillende culturele achtergronden bij de gastouder ondergebracht zijn.

We hebben een voorkeur voor een gastouder in de Utrechtse wijk Zuilen of omgeving, en zijn op zoek naar opvang voor de maandag, dinsdag en woensdag.

Mocht jij in die regio werkzaam zijn als gastouder, nog ruimte hebben vanaf half/eind oktober 2022 en misschien wel een klik zien met ons, dan zouden we het ontzettend leuk vinden om van je te horen!

Hartelijke groet,

Tos & Maike

Opvang aanvraag

  Dag Ochtend  Middag  Avond
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Algemene informatie

Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 30 jaar
Aantal kinderen: 1

Gezinsomvang

jongen van -1 jaar
 
Momenteel in verwachting.
Uitgerekende datum: 13/07/2022

Opvang-/oppaslocatie

  • Reguliere opvang bij mij thuis
  • Reguliere opvang bij gastouder thuis
  • Geen schoolopvang

Aanmelden

Meld je vrijblijvend aan als (gast)ouder:


Ik heb al een account

Over Gastouder Gids

Welkom bij Gastouder Gids, een platform waar ouders en gastouders met elkaar in contact kunnen komen om de kinderopvang te organiseren.

Meld je vrijblijvend aan als ouder of gastouder en vindt de beste match bij jouw in de buurt. Registreren is gratis en zonder verplichtingen, lees hier onze voorwaarden.

Meer
© 2021 Gastouder Gids | Webontwikkeling: 2nd Chapter BV