Online platform voor ouders en gastouders.
Je bent hier: Home » Profiel » 64778e5baabe995177b3
Gastouders GOB Boelie Gastouder

Janet

Gastouder | Laatste login: 10/03/2020

Ik ben Janet en getrouwd met Teun. Samen hebben wij twee kinderen, Aimy (2013) en Sepp (2015). Wij hebben ook nog twee poezen, Pip en Janneke. Ik bied opvang aan 0 tot 4 jarigen.

Log in om contact op te nemen

Over Janet


Ik voldoe aan de wettelijke eisen vanuit de Wet Kinderopvang en ben opgenomen in het landelijk Register Kinderopvang. Heb onder andere mijn diploma Sociaal Pedagogisch hulpverlener op zak en ook mijn certificaat EHBO aan kinderen.

Ik heb voor mijn kinderen zes jaar lang gebruik gemaakt van een gastouder en in 2018 de keus gemaakt om zelf gastouder te worden.


Ik werk met thema's. Dit is geen must maar voor mij meer een houvast om de kinderen gestructureerd iets te leren en om alle knutselwerkjes hierop aan te laten sluiten. Ik ben een creatieve gastouder. Ik vind het leuk om te knutselen, kleuren, verven en plakken. Wanneer kinderen dit niet willen is dit geen probleem. Er kan altijd vrij gespeeld worden! Zo ontstaat er sociale interactie en leren zij met anderen om te gaan.

Verder hou ik van de natuur en ga ik graag naar buiten. Vrijwel iedere dag. Ik vind het leuk om een bezoekje aan de markt te brengen, daar hangt altijd wel een dynamische en gezellige sfeer. Naar de bibliotheek te gaan en samen boekjes lezen en uitkiezen voor thuis. Naar de dieren te gaan om deze te aaien. Een lekkere wandeling in het bos te maken, maar ook een kleine boodschap te doen of naar één van de vele speeltuintjes te gaan.
Buiten leren de kinderen zoveel! Zelf rennen, springen, klimmen en klauteren. De grove motoriek wordt zo goed ontwikkelt en gestimuleerd. Je zintuigen worden geprikkeld door kou en warmte maar ook de geur van je omgeving. Je speelt samen met je vriendjes en leert dus sociale vaardigheden.
Ons huis is rookvrij, heeft genoeg speelgoed en staat op een kinderrijk hofje in een woonwijk met speeltuin.

Beschikbaarheid

  Dag Ochtend  Middag  Avond
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag


Beschikbaar vanaf: 01 februari 2020

Algemene informatie

Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 36 jaar
Moedertaal: Nederlands
Spreektalen: Nederlands & Engels
LRKP nummer: 639475516
Gemiddeld uurloon: € 5,40

Opvang-/oppaslocatie

  • Reguliere opvang bij mij thuis
  • Reguliere opvang bij ouders thuis
  • Geen schoolopvang

Ervaring

  • Ik beschik over relevante ervaring
  • Ik heb 2 jaar ervaring
  • Ik heb ervaring met de leeftijds groepen: 0 jaar, 1-3 jaar & 4-6 jaar
  • Ik beschik over referenties van ouders
  • Ik beschik over een relevante opleiding

Opleiding:
Sph

Aanmelden

Meld je vrijblijvend aan als (gast)ouder:


Ik heb al een account

Over Gastouder Gids

Welkom bij Gastouder Gids, een platform waar ouders en gastouders met elkaar in contact kunnen komen om de kinderopvang te organiseren.

Meld je vrijblijvend aan als ouder of gastouder en vindt de beste match bij jouw in de buurt. Registreren is gratis en zonder verplichtingen, lees hier onze voorwaarden.

Meer
© 2021 Gastouder Gids | Webontwikkeling: 2nd Chapter BV