Online platform voor ouders en gastouders.
Je bent hier: Home » Profiel » 7ff4d038b125b82c15b3
Gastouders GOB Boelie Gastouder

Sanne

Ouder | Laatste login: 21/08/2021

Wij zijn een leuk gezin; drie meiden: Lotte (7), Milou (5) en Kaatje (1,5), vader Erik en moeder Sanne. Ik start vanaf september met een opleiding. Dit betekent dat wij op zoek zijn naar een gastouder voor de maandag en dinsdag voor Kaatje (1,5).

Log in om contact op te nemen

Gezinssituatie

Wij zijn een leuk gezin; drie meiden: Lotte (7), Milou (5) en Kaatje (1,5), vader Erik en moeder Sanne. Ik, Sanne, ben altijd thuis geweest bij de meiden, maar start vanaf september met een opleiding. Dit betekent dat wij op zoek zijn naar een gastouder die twee hele dagen op onze Kaatje kan oppassen. En wel op maandag en dinsdag. De twee oudste meiden gaan naar school. Na schooltijd is Erik (vader) thuis om alle drie de meiden weer op te vangen. Het zou dus gaan om de ochtenden en een stuk middag. Kaatje slaapt vooralsnog in de middag.

Opvang aanvraag

  Dag Ochtend  Middag  Avond
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Algemene informatie

Geslacht: Vrouw
Leeftijd: 38 jaar
Aantal kinderen: 1

Gezinsomvang

jongen van 2 jaar

Opvang-/oppaslocatie

  • Reguliere opvang bij mij thuis
  • Reguliere opvang bij gastouder thuis
  • Geen schoolopvang

Aanmelden

Meld je vrijblijvend aan als (gast)ouder:


Ik heb al een account

Over Gastouder Gids

Welkom bij Gastouder Gids, een platform waar ouders en gastouders met elkaar in contact kunnen komen om de kinderopvang te organiseren.

Meld je vrijblijvend aan als ouder of gastouder en vindt de beste match bij jouw in de buurt. Registreren is gratis en zonder verplichtingen, lees hier onze voorwaarden.

Meer
© 2021 Gastouder Gids | Webontwikkeling: 2nd Chapter BV