Online platform voor ouders en gastouders.
Je bent hier: Home » Profiel » D8090d90dd12ab8654c3
Gastouders GOB Boelie Gastouder

Stefan

Ouder | Laatste login: 21/11/2021

Mijn naam is Stefan van Loon en samen met mijn vrouw Regine van Vuuren zijn wij ouders van twee hele vrolijke, lieve en zachtaardige jongens: Sam (3 jaar) en Thijn (8 maanden)

Log in om contact op te nemen

Gezinssituatie

Mijn naam is Stefan van Loon en samen met mijn vrouw Regine van Vuuren zijn wij ouders van twee hele vrolijke, lieve en zachtaardige jongens: Sam (3 jaar) en Thijn (8 maanden). Wij gaan volgende maand verhuizen van Amsterdam naar Hilversum en zijn op zoek naar een gastouder die op donderdag graag met de kinderen speelt. Wij zoeken een gastouder die van 8:00 – 17:30 uur met Sam en Thijn kunnen zijn en hen een fijne dag kan bezorgen. Sam is een avontuurlijke en fantasierijke jongen die houdt van lezen, verhalen verzinnen, dansen zingen en springen. Thijn is een echte ontdekkingsreiziger en wil graag alles om en rond hem heen ontdekken. Hij licht helemaal op als hij zijn oudere broer ziet en kan erg om hem lachen!

Opvang aanvraag

  Dag Ochtend  Middag  Avond
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Algemene informatie

Geslacht: Man
Leeftijd: 34 jaar
Aantal kinderen: 2

Gezinsomvang

jongen van 3 jaar
jongen van 0 jaar

Opvang-/oppaslocatie

  • Reguliere opvang bij mij thuis
  • Reguliere opvang bij gastouder thuis
  • Geen schoolopvang

Aanmelden

Meld je vrijblijvend aan als (gast)ouder:


Ik heb al een account

Over Gastouder Gids

Welkom bij Gastouder Gids, een platform waar ouders en gastouders met elkaar in contact kunnen komen om de kinderopvang te organiseren.

Meld je vrijblijvend aan als ouder of gastouder en vindt de beste match bij jouw in de buurt. Registreren is gratis en zonder verplichtingen, lees hier onze voorwaarden.

Meer
© 2021 Gastouder Gids | Webontwikkeling: 2nd Chapter BV